Mutare mobilier » Firma de mutari Bucuresti – Servicii ieftine

Esti in cautarea de o firma de mutare mobilier in Bucuresti ? Daca da, ai nimerit unde trebuie. Oferim clientilor servicii ieftine de mutare mobilier pentru apartamente, firme, locuinte si sedii.

mutare in Bucuresti

mutare in Bucuresti

La serviciile de mutari mobilier putem asigura la cererea dumneavoastra, personal califcat la manipulare mobilier ori servici de montaj.

Firma noastra de mutari, are in dotare o gama variata de autoutilitare pentru a va fi de folos indiferent de tipul mutarii. Fie ca este vorba de mutare mobilier fie ca este vorba de mutari firme, nici o problema. Detinem suficiente autoutilitare si personal pentru manipulare mobilier pentru a va fi de folos indiferent de tipul mutarii.

Alegand serviciile noastre de mutari, nu va trebui sa va faceti griji in privinta mobilierului. Deoarece, tot personalul pus la dispozitie este calificat si are vasta vechime in domeniul mutarilor de mobilier.

Prestati servicii de mutari mobilier doar in Bucuresti ?

Firma noastra presteaza servicii de transport si mutari mobilier din Bucuresti catre orice alt oras din Romania. Pentru mutarile in afara Bucurestiului, costul de transport va fi pe km. (1.3 ron / km). Acesta fiind costul doar pentru transportul mutarii. Daca optati si pentru oameni la carat + montaje de mobilier, pretul se va calcula separat.

Mutare mobilier + montari

De multe ori, in serviciile de mutari, o mare parte din mobilier pentru a fi evacuat, trebuie demontat. Si, pentru ca dumneavoastra sa nu fiti nevoit sa chemati o alta persoana, firma de mutari transportmedia.ro, a decis sa va puna la dispozitie si servicii profesionale de montari demontari mobilier.

Cat costa o mutare ?

Costul la o mutare poate incepe cu suma de 300 ron (cateva bunuri + ceva mobilier) si poate ajunge pana la 1500 ron, la o mutare mai complexa (firma ori sediu).

Costul de mutare, se calculeaza in functie de numarul bunurilor de transportat, greutatea acestora la manevrat, numarul de persoane cerut la manipulare.

Pentru aflarea unei estimari de pret cat mai exacta, in cazul unei mutari ori transport de mobilier, rugam sa ne contactati.

Termopane TargovisteRoplati.ro
Gazduire Servere Radio SHoutcast Supraveghere Video