Transport marfa si mobila

Firma noastra, ofera pentru cei interesati, servicii de mutari, relocari (transport marfa si mobila) in Bucuresti sau in tara la la ce mai mic pret de pe piata.

transport marfa in tara

transport marfa in tara

Transportmedia.ro, inca de la infiintare a fost recunoscuta si cautata pentru serviciile profesionale de transport mobila si mutari.

Aceste lucruri, se datoreaza faptului ca am oferit in permanenta clientilor, personal calificat, autoutilitare de transport marfa si mobila profesionale, la preturi multumitoare pentru ambele parti.

Pe langa serviciile de transport marfa in tara, firma noastra va mai poate fi de folos si cu mutari apartamente, firme ori sedii. La aceste servicii va putem oferi pachet complet: transport marfa si mobila, servicii de montari + personal la manipulare mobilier.

Servicii oferite la Transport marfa si mobila

De multe ori, clientii, pe langa serviciile de transport marfa si mobila (in cazul achizitionarii, ori mutarii), sunt nevoiti sa apeleze la alte persoane pentru a i se cara mobila in apartament ori in alte spatii.

Apeland la noi, nu va mai trebui sa procedati asa. Firma noastra, pe langa serviciile de transport mobila, azi, va poate fi de folos si cu personal la manipulare marfa + montari-demontari de mobilier.

In caz ca va faceti griji in privinta mobilei ori a marfii in urma manipularii, tinem sa va anuntam ca tot personalul este calificat si detine o vasta experienta in domeniu.

In cazul in care aveti mobila de transportat, ne vom asigura ca o izolam cu folii antisoc, pentru evitarea deteriorarii acesteia pe durata manipularii ori a transportului.

Costul pentru transport marfa si mobila in Bucuresti sau in tara

Costul de transport marfa in Bucuresti si in tara, se calculeaza in functie de capacitatea marfurilor, tipul acestora (dificultatea la carat) durata de stationare, daca doriti personal la carat sau nu.

Pentru cursele efectuate in tara (distante mai mari de 200km) costul se calculeaza pe km. (1.3 ron pe km)

Costul pt. o persoana la manipulare marfa poate incepe de la 30 ron, pt. cand aveti bunuri usoare, si poate ajunge pana la 60-100 ron, in situatiile in care aveti mai multe piese de mobila si este necesara urcarea / coborarea acestora pe scari.

Pentru a alfa mai multe detalii legate de costul de transport mobila si marfa, vizitati sectiunea preturi ori cel mai sigur (Recomandat) – ne contactati telefonic, discutam si va spunem exact.

Termopane TargovisteRoplati.ro
Gazduire Servere Radio SHoutcast Supraveghere Video