Pret redus de transport mobilier. Afla cum?

Con­tact transportmedia.ro: 076-131-3006

In transportul de mobila si mutari, durata de stationare este unul dintre motivele pentru care pretul transportului poate creste.  Asadar, o sa va prezint cateva lucruri pe care le puteti face pentru a scoate un pret mai bun.

  1. In cazul in care aveti mobilier ori alte bunuri care pot fi demontate, este bine s-o faceti dumneavoastra din timp. Astfel, veti reduce odata, costul demontarii in cazul in care doriti sa nu o facem noi, iar a 2-a oara..veti castiga timp. Adica va vom transporta mai rapid, deci, un timp mai scurt de stationare.
  2. Este bine ca toate marfurile pe care le aveti de transportat, sa fie impachetate din timp si asezate undeva la intrare, pentru a putea fi carate mai rapid.
  3. De cele mai multe ori, si locul de parcare este un motiv pentru care suntem nevoiti sa cerem un pret mai mare. Deci, daca stiti ca aveti de transportat mai multe lucruri(stiti ca va dura mai mult) este bine sa ne gasiti / sa ne rezervati un loc de parcare cat mai aproape de dumneavoastra. Astfel, muncitorii vor face drumuri mai scurte cu bunurile dumneavoastra si va vom rezolva mai rapid.
Termopane TargovisteRoplati.ro
Gazduire Servere Radio SHoutcast Supraveghere Video